FORMEX – Den största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign

54 timmar i den kungliga Hufvudstaden.
12 timmar vila och härliga drömmar.
42 timmar vakenhet och nya sköna upplevelser.

Jag tackar livet.

Ernst, Gynning och de andra kändisarna formger och visar upp sig och sina produkter på FORMEX. En mässa jag fått nys om på senare år som jag också fick en hemlig dröm om att deltaga på. En dröm som går i uppfyllelse just i detta nu.

Kan tänkas att jag skulle få mindervärdeskomplex bland 818 utställare och många fler designers Men icke. Hallå. De som deltager på mässan är människor, inga utomjordingar i människokläder. Och förresten varför skulle en utomjording på något sätt vara bättre än mig och dig. Nä, upp med hakorna gott folk! Upp till kamp att göra det du brinner för! Jag visar härmed att allt är möjligt.

14 ”Gotland Fårever” produkter finns som en del i Trademans sortiment den här våren. Filt, tavlor, kuddar och necessärer har tryck efter mina originalmålningar.
Trademan är ett grossistföretag till present- och inredningsbutiker och en utomordentlig trevlig och bra samarbetspartner. Har varit härligt att få träffa alla som arbetar på Trademan! Se mer och massa bilder från mässan på deras facebooksida, https://www.facebook.com/TrademanAB/?fref=ts.

Mässan är inte slut men jag vet att många butiker redan köpt in min design. Det känns mäktigt. Det börjar sjunka in nu och jag känner mig  riktigt glad. Det börjar spira i kroppen för det som händer nu men även för alla försäljningar av min konst jag fått göra de senaste åren. Det är superhäftigt och jag tackar C.Brüggmann-konst innehavare av hela mitt hjärta. Känns som en virvelvind är på väg upp i hjärttrakten. TACK

Såhär i slutet av detta inlägg vill jag såklart medge att jag inte lyckats med detta själv. Alltså det är ingen enmansshow. Tvärtom. Ni är många som stöttar, uppmuntrar och ger mig kraft. Ni är så storhjärtade och generösa. Jag ser upp till er. Det är förmodligen just Dig jag pratar om. TACK! Och så pratar jag ju om min kille tillika manager, Ola Fritz. Hade det inte varit för Olas stora käft och kontakter hade jag inte varit där jag är idag. Som en dam han var i kontakt med häromdagen sa till mig; Hälsa Ola att han är en riktig säljare men oj, vad han är trevlig! :o)

Ps. Hade förmånen att träffa ”butiker” som köpt C.Brüggmann  och gissa vilken en av de var?! La Vie. Som finns på Gotland! I Visby. Nu är cirkeln sluten, eller är det kanske nu den börjar…

Kram och Trevlig Helg!!! /C

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s