Skyltning pågår

Skyltfönster har fångat mitt intresse ända sedan jag fick nys om att man kunde läsa till Dekoratör på gymnasiet. Valet av utbildningen var lika lätt som att veta vad min mamma heter.

Därför är det extra angenämt att min konst ofta får synas just där, i skyltfönster.

Bilden ovan är från Direkt Optik på Bruksgatan i Helsingborg. (http://www.direktoptik.se/butiker/handla/417/optiker-helsingborg/bruksgatan-17/)
Jag har synts där från och till och låt mig säga att människorna, Helén och Roland bakom butiken fyller konsten med energi. Så känns det verkligen för mig och jag har en sån go ”feeling”. Jag hoppas att fönstertittare känner detsamma och kanske t.o.m. slår till med ett köp, för det som visas i fönsterna kan alltid köpas.

Dessutom har jag, sedan ganska länge, ett samarbete med Kafferepet Signe Bergqvist på Drottninggatan i Helsingborg (https://www.facebook.com/Kafferepet-Signe-Bergqvist-250355721662783/?fref=ts) och Lottes Fotvård på Rååvägen i Råå. Det är två mycket kraftfulla, magiska kvinnor som driver verksamheterna och som ger enormt mycket kärlek! Gittan på Kafferepet och Lotte på Råå. Vi säljer min konst där också och så har de mina fårkuddar.

Du behöver alltså inte vänta på konstrundan i påsk utan du kan gå den redan idag. Följ rutten ovan :o) Gå in också. På Kafferepet tex. har jag nästan tapetserat hela ovanvåningen med original. Och som sagt; inget är för evigt, Passa på idag.

Det man köper kan man ta med sig direkt hem om man så önskar.

Som vi på gymnasiet mycket allvarligt brukade framhäva; -Jag gör det i skyltfönstret!
(På den tiden kändes texten väldigt rolig i alla fall :o)

Tack för att du tog del av denna reklamsnutt.
Och Tack Helén, Gittan och Lotte! Ni är guld ❤

Love, Peace and Understanding /C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s