Nu BELGIEN. 140 länder kvar!

Om jag får svära i min egen blogg så gör jag det nu. Jag träffade en jävla cool konstnär från Belgien vid mitt marknadsstånd på Stortorget i Malmö på Nationaldagen.
Han tyckte min konst var typiskt skandinavisk. Avskalad, stilren…

Han påstod sig inte vara religös på ett traditionellt sätt utan ansåg bla. att man ser Gud i detaljer. Och eftersom han tyckte mina detaljer var tydliga såg han honom där.
Kort förklarat.
Han är stencool.

Denna man i sin sköna outfit köpte även får av mig och eftersom jag på ett lekfullt sätt räknar ner från 153 länder i världen till 0…är det nu dags att dra ifrån Belgien på listan. Jag har en vision om att min konst skall finnas i samtliga länder i världen och nu har jag bara 140 länder kvar!!!
Så vitt jag vet finns jag i Holland, Australien, Spanien, England, USA, Tyskland, Sverige, Korea, Frankrike, Finland, Norge, Schweiz och så nu då Belgien.
Har jag missat något land?

Nationaldagsmarknaden i Malmö gav oceaner mer än den tog och jag upplever mig ha haft en riktigt turdag både vad gäller försäljning, möten, medutställare och underhållning. Och att ha Ola och svärmor vid sin sida var guld.

Lägger in lite ”roliga” bilder här nedan från dagen. Jag är en stolt svensk medborgare och ofantligt tacksam för att vara en del i universum. Tack Sverige, Tack det Oändliga! Och Tack för att just Du finns! Kram!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s