Italien, Ryssland och en käck Slovak! 137 länder kvar…

Hej!

Som många av er vet har jag gjort en grej av att sälja mina produkter till så många länder som möjligt. Visionen är Världens Alla Länder! Varför stoppa mig själv med önskan om färre?! :o)

I veckan har jag haft en underbar förmån, nämligen att få deltaga i bordtennisens European Veteran Championships i Helsingborg, Sverige och som om det inte vore nog har jag även fått visa och sälja mina ”Gotland Fårever”-produkter där.

Så nu är jag redo att bocka av fler länder… (tyvärr har jag inte träffat alla som köpt så det kan hända att det är fler länder men jag fuskar inte om jag inte är 100% 😉 )  Jag har mött Italienare, Ryskor och idag fick det bli ett foto med en käck Slovak som handlade. Dessa möten. Dessa givande fantastiska möten. Ni känns som mina vänner hela bunten! ❤ TACK

Tyskland finns jag ju i sen förut men vill gärna nämna det/dem igen… Min mormor kom ju från Tyskland och det är alltid lite speciellt att prata med mina ”landsmän”. Önskar bara jag kunde tala tyska också 😉 Under EM är det väldigt många tyskar som handlat C.Brüggmann och jag är Glad!

Jag hoppas att du också är Glad!!! Kram!!! Och till sist Tack till staben som fixat ihop EM på ett strålande sätt. Imorgon är det sista dagen och finalspel, Välkommen dit du också! Första start går kl. 9 och sista 16,30 i Arenans A-hall.

BTK Rekord från Helsingborg regerar. Over and out. /C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s