22 dec&meningen med mitt liv!

Hej!
Meningen med mitt liv är att utvecklas, uppleva saker och uppfylla drömmar.
Allt i kärlekens tecken.
ENKELT.
JA.

 

”Jag arbetar aktivt men stångar mig inte blodig utan flyter med universum. Allt har sin mening. Det som sker är till det bästa för stunden. Jag är tacksam för att jag kan se det. Som person är jag drivande och målmedveten men samtidigt skönt layed-back. Jag mår bra.
Härförleden undrade jag lite vilka vägar jag ska ta i mitt arbete och började tänka men kom inte fram till ett jota. Kände mig nästan lite vilsen även fast jag innerst inne visste att det kommer bli bra vad än det blir och att det blir.
Då haffade jag min tillit och mindes att jag älskar att utvecklas och plötsligt dök det upp chanser över allt. Mycket har jag grabbat tag i och wow vad jag är stolt över att jag driver eget företag och tar mig tid till det jag gillar allra mest.” C.Brüggmann

öööööööööö

Möten mellan människor är härligt och ovan bild är ett bevis. Denna härliga kvinna kan man inte bli annat än glad av och hemmet var som ett levande vackert konstgalleri och så fick jag förmånen att överlämna en av mina målningar. Om jag kan, levererar jag gärna direkt hem till dig.

ööööööö

Och så var det då det här med att driva enskild firma…julfesterna är dukade för en 🙂 Men som en blixt från himmeln blev jag inbjuden till Boost Helsingborgs julfest och helt plötsligt öppnade sig alla mina sinnen och jag fick skratta och samtala med performance-artister, fotografer, animerare, filmare, konstnärer, manusförfattare och så fick jag lära mig några tango-steg. Älskar dans. Älskar att lära nytt. Älskar att lyssna på andras erfarenheter. Vi fick dessutom pröva på att medverka i en smartphone-orchestra. På boosthbg:s instagram finns filmsnuttar från det äventyret. http://www.instagram.com/p/BrVHmUiBgGW/

öööööööö

Jag gillar att hålla på med min webbshop och kommer utveckla den mycket under året.
Varenda order får mig att ta några hoppsa-steg och häftigt är det när människor från andra länder hittar till mina saker. För några dagar sedan fick jag sända ett paket till Wolfgang i Tyskland. Med mina tyska rötter är det extra roligt men jag fick använda google-translate för att hitta rätt tyska ord att skriva. Jag tror det blev rätt…värre var det när jag skrev på franska härförleden för då kände jag inte igen ett enda ord jag skrev 🙂

ööööööööö

Igår uppenbarade sig en chans om att medverka på en julmarknad på Stortorget i Helsingborg nu på lördag 22 december kl. 12-16. Jag tar chansen att få visa upp ”Gotland Fårever” och hoppas att jag får träffa några av er kära läsare. Evenemanget finns på fb under; http://www.facebook.com/events/264511717553775/

ää

Marknaden på Sankt Gertrud i Malmö den 8-9 dec gav mig energi som säkert räcker en bit in i 2019 ❤ Musik, Malmö Vintercirkus bredvid och en massa goa försäljningar och möten! TACK!!! Dessutom hann jag med ett ”studiebesök” inkl. leverans i fantastiskt hus med både vinodling och spännande installationer. Vilket livsbejakande par jag fick möta!
Och apropå studiebesök var jag på ytterligare ett igår, tack L! 

öööööööööööö

Och så då kärleken. Det viktigaste i allt. Kärleken mellan kärleksparet och kärleken till sitt barn. Jag och min son kramas ofta och jag älskar all vår tid tillsammans. Tacksam.

ööööööööööö

Det var en sjuhelsikes massa om mig och det kommer mer 🙂 Det är nämligen som så att det har utkristalliserat sig att jag och min konst kommer synas på Galleri Hultman i Åstorp i påsk tom 12 juni. Tex. Det kommer mer. Inom sin tid.

Hur mår du? ….I am listening….

Kram Kram Kram

”Den längsta resan för var och en är den inre resan” Dag Hammarskjöld

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s