Utställningar, sista chansen mm.!!!

Hej och Wow!

Stort Tack för alla möten och alla köp på mina utställningar jag har och har haft sedan i påskas ❤

12 juni är sista dagen för utställningen på Galleri Hultman, Tranarpsvägen 81 i Åstorp. Öppet tisdag 11 juni och onsdag 12 juni kl. 13-18. Passa på om du är nyfiken 🙂 Det finns ytterligare tre konstnärer som visar sina alster på de stora ytorna i Åstorp. Vissa av mina sålda verk är redan hämtade men det finns ändå att titta på och att köpa.

bl

Klicka för att komma till video från galleriet http://www.facebook.com/cbruggmann.se/videos/619482025182450/

Det var ju riktigt festligt att vi fick ett reportage i Helsingborgs Dagblad också inför Vernissagen, det tackar man alltid för!

blo

Apropå Press (tidningar) så besökte ”Smålänningen” Fårsläppet på Sånna Gård i Markaryd där jag deltog som utställare och där kom jag också med i text och bild. Jag springer inte efter reportrar men säger heller inte nej om de vill prata med mig 🙂

Det var en härlig mysig dag! Kort och intensiv. Precis i min smak och det är så oerhört kul att möta nya människor och delta i aktiviteter som drivs av så kärleksfulla människor som Anders och Anna som driver gården!

blogggggbloggggggbloggggggg

Och sen var jag ju med på Påskutställningen i Limhamns Konsthall också. Herre Gud vad tiden går och vad mycket kul jag får vara med om slår mig nu när jag försöker sammanfatta några veckor i Konstens Skåne. Nedan en bild från Limhamn där mina två verk skymtas och jag tillsammans med min kollega Inga-Lill Angbäck.

bloggg

På Eksholmens Gård som gång efter annan prisas för sin verksamhet fick jag också äran att ställa ut hos, i deras Gårdsbutik. De har fortfarande Glasunderlägg och Tygkassar i serien ”Gotland Fårever” till försäljning…  Eksholmsvägen 25 i Klågerup finner ni denna oas med massa riktiga får i hagarna 🙂 Länk till deras hemsida, http://www.eksholmensgard.se 

blogggg

Och sen har vi då den pågående utställningen på Kulturhotellet på Södergatan 15 i Helsingborg. Se bilder för både utställningstid och öppettider och antal konstnärer som medverkar osv. Även denna gång ”lyckades” jag omnämnas i Helsingborgs Dagblad vilket såklart gjorde mig både stolt och glad. Jag har målat en kuk och jag tror ALDRIG jag har berört så många människor med min konst. Detta vill jag beröra och skriva mer om i ett helt eget inlägg som kommer senare. Men en massa bilder kommer så länge,

blooooblooo

Snygg och beräknande produktplacering? ”Min” kuk ligger mellan juryns ben i väntan på att bli vald…bloobloooooo

Här en härlig och inspirerande timme med min vän Linh. Vi gick igenom hela utställningen i lugn och ro…blooooo

blooooooooblooooooo Här på bild med konstnären till ”svinet” på utställningsaffishen samt Guy på Nyföretagarcentrum som inspirerat och hjälpt mig ovärderligt under min tid som egenföretagare.

blooooooooooooblooooooooooobloooooooooo

Och till sist, ursäkta för det jag glömt ta med, vill jag höja mina samarbetspartners, Grymma Direkt Optik på Bruksgatan i Helsingborg som förhöjer sina skyltningar med C.Brüggmann-saker och Lottes Fotvård på Rååvägen 24 på Råå som bara är bäst! Förutom Medicinsk Fotvård kan du även köpa en del av mina produkter där.

Och TACK TACK TACK snälla för att du är du och för att du på ett sätt är en del av mitt liv ❤

Och se där…Jag höll på att glömma min magnifika dag i Malmö på soliga Nationaldagen. Där förenade jag verkligen nytta med nöje! Bra jobbat Malmö Stad! Och återigen…och nu blir jag nästan gråtmild…TACK för alla fina möten ❤

bloog

Och just ja, hahahaha, Från och med 15 juni finns jag på plats på Stora Torget i Visby och visar upp mina ”Gotland Fårever”-produkter…detta ända till 6 augusti 2019! Men…vid hårt väderlag såsom regn och hård vind kan det hända att jag tar en ledig dag… Annars arbetar jag för det mesta kl 10-18. Kanske vi ses på den vackraste ön jag känner…??? 

Stor Kram från C

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s