Kom med i gänget :)

Hej kära Du! Sedan ett tag skickar jag ut Nyhetsbrev lite då & då med bla.nyheter, erbjudande och tips.

Om du inte vill missa dessa så gå in på http://www.cbruggmann.se och skriv upp din mailadress längst ner på sidan.

Här nedan får du ett smakprov på det senaste utskicket… Puss o Kram ❤ /CHej Du, Hoppas allt är väl och att du njuter av krispiga höstdagar.
Är glad för flera nya prenumeranter på mina nyhetsbrev…VÄLKOMMEN i gänget 🙂 


På Ronneby Brunn Hotell i Blekinge har jag fått äran att visa upp mina produkter samt en del tavlor så där kan du både se och direkt köpa vad du blir sugen på. Jag tackar innerligt för detta samarbete ❤ Sortimentet kan variera och jag fyller på efterhand.


Montrarna på Brunnen är per idag nyskyltade och om du klickar på knappen ”Monterfilm” ser du produkterna rörligt och lite mer i närbild.
Monterfilm
Och till sist ett TIPS…Tavlorna är hängda för högt eller lågt. Att hänga tavlor rätt är en konstform i sig, så det är inte så konstigt om det ibland blir för lågt, för högt eller lite snett. Men en tavla som hänger fel ger inte den fina effekt den ska och dessutom drar det ner intrycket i rummet. Det är en väldigt liten inredningsmiss som är snabb att lösa och som kommer ändra känslan i rummet direkt.
Tips: En tavla ska hänga på ögonhöjd och vara bekväm att se på – du ska inte behöva titta upp eller ner på den när du står upp. Ett annat knep för att hitta rätt höjd är att dela upp rumshöjden i fyra delar och hänga tavlorna i den näst högsta delen, förutsatt att du har ungefär normal takhöjd. Ifall konsten känns för högt alternativt lågt hängd är det bara att fästa en ny spik eller minska/öka ståltrådslängden lite för att hänga tavlan på rätt höjd.
Lycka Till! Kram från C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s